Ajar carseat & botol susu

Hi mummies! Sy nak minta pandangan or experience mommy ajar anak guna botol susu & carseat bby macam mna ye. Anak sy nak masuk 2 bulan tp dedua ni macam tak pandaii. Sebab nnt nak hantar pengasuh. Hm dilema #ingintahu #firstmom

2 Balas

Hye mom Mula2 memang anak taknak Kalau dia nangis ka apa saya biar jaaa Dalam seminggu dia okay dah boleh adapted Saya letak car seat di belakang tak letak didepan Saja taknak anak terbiasa nampk kita jaa Hati kena kental sis…

24h ago

Maksudnya sy kena try seminggu letak dia dalam tu laa ye. Ok sis sy try. Harini sy try letak tp mata nya bulat jee tak tidur pastu lama sikit nngis

Botol susu, biasanya baby reject sebab puting, kena banyak try n error, carseat kena hadap jugak tangisan tu, lama2 dia akan ok sendiri.