urine test

Assalamu'alaikum pgi ni sy ad try cek urine test positif,sy kerap sakit kt perut n rasa x sht,tpi sy x lewat lgi period kira lgi 3 hri lg bru tarikh period..jdi nk tnya pnh x kwn2 dlm group ni,urine positif sblm tarikh period...terima ksih..sy sertakn gmbr

urine test
1 Balas

Saya pernah, seminggu sebelum due period mmg asyik marah marah Je semua dibuat serba tak kena. Kawan saya suruh try, waktu ni dah tak berharap sebab lepas kahwin banyak kali try. Tapi masih takada rezeki. Last waktu kawan suruh try mmg positif, then beli yang mahal (clear blue) keluar result pregnant. Pergi klinik bawak test tu, nanti diorang akan scan