Assalam and hai. Saya just nak tanya, kalau sy punya urine test gmbr mcm ni. Ni kira positif ke x lagi yer? ☺️

Dekat test line ada line tp xclear sgt.

Assalam and hai. Saya just nak tanya, kalau sy punya urine test gmbr mcm ni. Ni kira positif ke x lagi yer? ☺️
16 Balas

Kadang upt ni lain sikit. First time saya beli upt kat watsons, terang betul line dia. Tapi kali kedua saya beli upt yang lain jenama untuk comfirmkan, line yg 1 tu xterang pula. Kalau ada simptom2 pregnant and check upt 2line, insyaAllah +tive sis

Repeat lagi after 1 week. maybe tu very early pregnancy or false positive. dlu saya dpt mcm tu jugak blur2..last saya beli yg digital. pregnant.

positif tu sis.. next try lg..sy pun mcm ne dlu.. test air kncing yg bngun tdok pagi2 tu k.. congrats😉

Tahniah awak positif tu...try check selang 2 hari nnti dia makin pekat..semoga dipermudahkan

Sy pun mcm ni. Lepas brapa hari sy check lg dah makin terang line. Sis try check 3-4 hari lg.

Mcm positif. Mungkin baru2 lagi. Cuba cek seminggu lagi. Dan cek masa 1st buang air kecil

da delay period ka sis ? mcm positif ne wlupun masi samar².. nnt test upt lg tuk kpstian..

5y ago

o myb positif la ne.. nnt update ya sis

Brpa lama sis cek bru sis ambik gmbr erk? Kalau dh lebih 5min..test xvalid ye..

5y ago

Aah mmg xselari.. Xvalid tu sis.. Nnti boleh try repeat balik k

Yesss. Cuba lg lepas 3 4 hari mesti makin terang

X sure, sbb mcm pelik sikit nmpk...huhu