Positif ke negatif ?

Assalamualaikum pagi...kalau mcm ni..result positif atau negatif ya? Check pagi tadi..period delay 7hari..pening kepala on off dtg .. Tq mommies 🙏😊

Positif ke negatif ?
27 Balas

waalaikumsalam, alhamdulillah positif ni akk. tapi kalau nak confirmkan tunggu seminggu lagi cek. dalam masa yang sama jaga pemakanan akk. semoga baby and akk sihat sihat je.

Positif tu.. Jg diri n pemakanan.. Cek lg nti.. Tp jnis sy xsabar trus ke klinik utk scan.. Hehe.. Mse tu lwat period dalam 1mggu lbh scan2 da 8week

Waalaikummusalam.. In sha Allah Positif sis.. Klu ambil bacaan lg seminggu, line kedua akan lebih pekat sbb hormon hcg dah tinggi..

tahniah sis. kene start makan folic acid kalau tak pernah makan. kene tggu seminggu dua lagi kalau nak scan tgk kantung.

Waalaikumsalam .. yaa positif . tahniah sis take care

Tahniah.. Semoga dipermudahkan segala urusan sis..

positive tu.. sye mule² hritu pun mcm tu jugak..

Tahniahh ! Moga ada rezeki utk sy jugakk 😊

tahniah sis positive tu,doakan untuk sy jugak

4y ago

mcm x valid . maaf btulkan kalo sy silap . cba sis test lg skali

Alhamdulillah insyaAllah positif sis