Positif or Negatif?

Baru je kawin 8jun haritu. Dah 2 kali datang period. Dua2 datang sehari awal and on time. Cuma yang ni hari first day period saya xnampak tanda2 nak period. Terus check dpt result mcm ni. Positif ke negatif?

Positif or Negatif?
13 Balas

positif yunk boleh check second test seminggu lagi.. 1st checkup ultrasound boleh pegi buat kandungan 5 minggu keatas.. nak tau dah brapa minggu boleh kira kat online due date calculator masuk kan tarikh last hari pertama period sis

alhamdulillah biasanya if dua dua line ada positif. kalau tak sure. akk test lagi guna upt lain.. insyaAllah moga akk and kandungan sihat..

test balik selepas seminggu kalau double line boleh terus scan kat swasta ☺️👍🏻

bila masa dkt period upt positive jga tpi u lgi check dgn clearblue bln ni missed tak period

Positif ni sis.. Nak lg kepastian tggu 1mggu n cek waktu pagi selepas bgun tdur..

Test blk selepas smnggu, klau betul pregnant, line akn lebih terang

5y ago

tq for the advice 😊

Alhamdulillah. Syukur. Tahniah awak 😍

positif sis. tahniah. alhamdulillah

alhamdulillah positif

Tahniah sis