BABY 2 BULAN TAK NAK MENYUSU

Assalamualaikum, normal ke baby 2 bulan tak nak menyusu siang? 4-5 jam baru menyusu tapi Sikit 😭. Rasa sedih, stress, risau BMI tak normal, berat tak Naik 😭.

7 Balas

hmm baby 2 bulan patutnya banyak menyusu... puan cuba consult dengan doctor puan mengenai lactational puan.. asalkan baby tak dehydrated takde apa tu... cuma untuk keselamatan puan consult ya.. doctor tu lebih tahu apa masalahnya❤️🌹 jgn risau ya puan👍

1y ago

terima kasih 😭