Baby 2 bulan kurang menyusu

Baby saya kirang menyusu, before this taip 2 jam 3 onz sekarang jadi tiap 3 jam sekali. Kadang tu 4 jam sekali. Normal ke? Risau. Kalau bagi 2 jam sekali dia tak minum pun. Normal ke tak apa ke? Buntu nak buat apa. Any mommies can share your experience? Baby minum susu fm. Ke patut tukar susu?

1 Balas

sama baby saya pun 2 bulan tapi saya df. selalu saya menyusu 2 jam 3 jam sekali. tapi kadang kadang sekarang dia kerap tido lama sikit waktu malam 3 jam 4 jam. saya google baby nak bezakan waktu siang dan waktu malam. Allahualam. tapi kalau lebih 4 jam tu saya sumbat je walaupun tido dia minum jugak

4mo ago

Untung juga dia minum sis. Baby saya dia main gigit je puting botol tu. Lepas tu mengamuk betul macam tak nak susu. Stress rasa 🥲