Darah warna coklat spt last period

Assalam..sy nk tye sbb xde pengalamn walau ank ade 6 org..2013 sy pnh keguguran tp skit dia lain walau ade darh..tp raya ke5 sy pitam dan mabuk..esoknya sy pergi bli upt utk cek dan 2 line..mggu lpas sy x puas hati dan cek lg sme 2line..5hr lpas perut sy sebu msok angin..mlm tu sy cek ade tercalit darah wane coklat mcm drh last period..tp perut x skit mcm mse gugur dlu..sy x puas ati bli upt dan cek lg msih 2 line..sy confuse adkh sy pregnen atau sebaliknya?sbb pngalamn klini berbeza dan sy x pnh lalui sblom ni.

2 Balas

Untuk kepastian . Boleh pergi klinik berdekatan . Mintak nak scan . Lps scan bru cerita mcm kluar spotting coklat

mungkin spotting penempelan?