Register buku merah

Assalamualaikum... nak tye skg kalau nk register utk buka buku merah kena buat oppitment dulu ke dekat klinik kesihatan atau walk in pon boleh..? mohon pencerahan sebab sy bru 8 mggu dan baru anak pertama.

2 Balas

boleh walk in dan boleh jg call. sebaiknya call dlu.. sbb skg pkp. mudah utk mreka atur patient dan ada pesanan2 dr mreka utk kta bw ke kkia nti.spt kad nikah..bil elektrik. kot2 kta bkrja boleh mnta cuti klu nurse dah bg tarikh.

4y ago

terima kasih atas info.. itula terfikir sebab skg still lg pkp...

Ikut kk jugak sis. Ada yg kena buat appt dulu, ada yg boleh walk in terus.

4y ago

🤗