buka buku merah

macamna prosedur sekarang nak buka buku merah ye dekat klinik kerajaan?especially yg warga johor kena daftar online ke utk appt kalau first time nak buka buku merah?

1 Balas

hi sis. untuk appt klinik kawasan johor memang kena book online. masa hari appointment tu, jangan lupa bawa fotostat ic suami dan isteri, bil api atau air rumah dengan sijil nikah. fotostat semua tu 2 salinan.

7mo ago

kalau ank kedua kena bwk lg x fotostat sume tu?atau cuma bawak buku merah yg sebelumnya?