Tarikh due berlainan dari tarikh awal scan

Assalamualaikum nak tny ibu2 semua. Last date period sy 1/1 Masa 1st scan 11/2 doc scan katanya baby dlm 5w 6d due dlm 9/10/21 then doc minta dtg semula after 3weeks. So smlm sy rasa letih sgt2 then g check dgn doc lain.. doc scan baby sy 5w 4d due on 21/10/21 beza 2weeks dr sebelum ni. Nak tny mmg tarikh due berubah2 ke bila Kita scan. Doc maklum kantung cantik cuma xnmpk baby lagi sbb kecik. Saya risau sgt n masih trauma sbb last year gugur n buat dnc. Any suggestions n pandangan yg ada pengalaman. Thanx in advance

9 Balas

Haritu saya scan masa 5week lebih. Janin tk nmpak lagi. haritu scan lg masa 6week lebih baru nmpk. Tu pon kecik jee. Biase awal2 doktr ckp ada yg nmpk. Ada yg tk nmpk. Kene tggu 7-8week baru nampak.