Due date bersalin

Salam. Kalau ikot last first day period, due sy 18/4/2023. Tapi lepas scan doc n ukur saiz janin, 21/4/2023. Nak ikot due date yg mana ya? Ukuran janin atau last date period? #ingintahu

5 Balas

Sy pun ikut last period due 18/4/23 bila scan jadi 25/4/23 tp doktor mintak dtg scan lagi time 11w untuk confirmkan due date..awk scan time 8w jgk ke?

2y ago

Hi awak. Sy scan masa 7weeks. Dah ada heartbeat n nampak baby kecik je.

Hello, EDD 18/4 jgk. Penat kje sampai xsempat nk prepare mental rasanya 😢

1y ago

betul saya due 30april penat bekerja ja beli brg baby pun sabtu atau ahad ja ni pun blm lengkap. penat

ikut due date doctor bgi.

sm sy pun 18/4/23

Sy 21/4