Keliru puting pada usia 3 bulan??

Assalamualaikum, nak tanya. Mungkin terjadikah kekeliruan puting kepada bayi berusia 3 bulan? Anak saya direct feeding dari hari pertama sehinggalah umur 2 bulan setengah. Selepas itu, saya ajar dia botol utk dibiasakan sebab nak hantar dia ke taska. Selepas 5 hari masuk ke taska, dia dah makin taknak menyusu direct pada waktu malam. Saya risau dia kurang menyusu waktu siang dan kelaparan pada waktu malam.

1 Balas

wsalam... say rasa bukan keliru putig.. sy rasa baby awak jd mudah kenyag pakai susu botol... tu yg die maybe lebih suka botol susu.. 😂