Susu ibu campur direct feeding dgn botol

hi mommy ada tak sesiapa boleh share pengalaman atau jadual nak bagi baby direct feeding dgn botol, sy WFH tapi ada masa kena ke office juga, boleh ke bagi dia botol waktu cuma sy takde, tapi malam direct feeding? ke mommy boleh share pendapat apa yg terbaik utk elakkan baby nipple confuse? baby baru masuk 3 bulan, sy pulak lambat ajar dia botol. #firstbaby #firstmom #seriusnanya #ingintahu

2 Balas

boleh. sy klau kerja bg bby ebm. mlm df. sejak dr lahir bby xde nipple confuse. Tp utk ibu2 xdisarankan start botol bawah 30hari ye.

boleh je. waktu ni baby tak nipple confuse dah, InshaAllah