Tak ada selera makan

Assalamualaikum nak tanya apa perlu saya buat saya xde selera nak makan berapa hari ni saya xde makan nasi ? sy risau kan kandungan sy Makan je muntah makan je muntah tgk je nak muntah apa lagi makan ? Apa perlu sy buat? Kandungan sy masuk 2 bulan dah hari ni sampai bila sy akan rasa mual2???

44 Balas

Bersabar lah ye. Sy haritu pun macam ni jugak. Now dah 14 minggu, masih ada alahan. Masa week 13 aritu seminggu takleh terima nasi. So duk makan benda2 lain. Macam2 sy cuba. Bihun, sup, bubur, sate. Asalkan perut tak kosong. Memang kena try & error apa yg boleh dimakan, apa yg tak boleh. Bykkan makan buah & sayur. Moga dipermudahkan.