Tak ada selera makan

Assalamualaikum nak tanya apa perlu saya buat saya xde selera nak makan berapa hari ni saya xde makan nasi ? sy risau kan kandungan sy Makan je muntah makan je muntah tgk je nak muntah apa lagi makan ? Apa perlu sy buat? Kandungan sy masuk 2 bulan dah hari ni sampai bila sy akan rasa mual2???

44 Balas

Sy msa 2bulan pn xlalu jgk.. Smpai nasi xsentuh 5 hari... Just mkn mknan ringan ja... Bihun sup..pizza hut.. Kteaw tomyam ja.. Tu pn mkn xabis.... Sis cuba mkn apa saja yg sis asa lalu... Wlaupn mknan ringan.. Yg penting mkn... Sementara selera nk mai brsbar la sis... Semoga semua ibu mngandung dipermudahkan....

5y ago

Sama ngan apa yg saya alami sekarang..kandungan pn 2bln..😭😭😭