Tak ada selera makan

Assalamualaikum nak tanya apa perlu saya buat saya xde selera nak makan berapa hari ni saya xde makan nasi ? sy risau kan kandungan sy Makan je muntah makan je muntah tgk je nak muntah apa lagi makan ? Apa perlu sy buat? Kandungan sy masuk 2 bulan dah hari ni sampai bila sy akan rasa mual2???

44 Balas

X boleh bt ap pon sis..Sma mcam i aritu..Start prggy smpai 4bulan, selera makan kecundang sgt..Msuk je mkanan xdan 5mnit mntah abis..Berat asyik menurun..rsau kat bby..Alahan part tu hilang sendiri msa 5bulan..Skrg dah 26w selera mkan mcam monster dah..😂

5y ago

sama mcm sy. msuk 5 bln bru alahan tu hilang. sekarang dh 21w. selera pun mkin bertambah2 😊