Tak ada selera makan

Assalamualaikum nak tanya apa perlu saya buat saya xde selera nak makan berapa hari ni saya xde makan nasi ? sy risau kan kandungan sy Makan je muntah makan je muntah tgk je nak muntah apa lagi makan ? Apa perlu sy buat? Kandungan sy masuk 2 bulan dah hari ni sampai bila sy akan rasa mual2???

44 Balas

Sis boleh try amalakan satu sudu madu campur debgan segelas air, x kisah suam ke sejuk. Then minum setiap pagi, saya dlu mabuk teruk kawan mak bagi tips ni menjadi. InsyaAllah.

5y ago

Sudu teh atau sudu besar ye?