Okay tak susu ni..?

Assalamualaikum.. Nak tanya , ada tak yg pernah minum susu ni..? Sy skrang pregnant 13w.. Baru nak mula minum susu.. Sblum ni tak lalu nak minum susu..

Okay tak susu ni..?
91 Balas

pernah minum utk 1st baby.. berat naik gula pun naik smpi kena insulin.. Dr swasta bgitau anmum bnyk gula n tak galakkan

saya niat nk minum la jgk..pergi Chek baby 10 week doktor ckp dh besar😄 ada siapa begini tk?

susu nie manis..tkot gdm plk..nk mnum bleh..tp 2-3 kli je sehari..anmum ade brand non sugar..bleh plih yg itu..

sama la kita sis..13w.. baru nak jinak2 minum susu.. tapi itu la.. macam x lalu je nak habiskan..😣

susu ni tinggi gula. kalau bole elakkan la . minum susu kambing apa² brand pun okay. cari yang less gula.

Xngadung pom tetap minum susu ...😂 tapi time ngadung minum susu jadi cirit birit lak 😌😌😌😆

I try susu ni masa 5week pregnancy sampai skrg dah 4months. Ok je sedap kena dengan tekak😊

Sy x boleh minum susu ni, x suka bau dia, xsedap 😂saya minum susu kambing Lazz je sepanjang pregnant

sy minum enfamama , anmum gula tinggi . sis boleyh tukar enfamama , ada 2 perisa , coklat atau original

saya minum yg perisa coklat..lagi sedap kalau buat ais,sbb kalau buat panas saya tak lalu nak minum