Okay tak susu ni..?

Assalamualaikum.. Nak tanya , ada tak yg pernah minum susu ni..? Sy skrang pregnant 13w.. Baru nak mula minum susu.. Sblum ni tak lalu nak minum susu..

Okay tak susu ni..?
91 Balas

Sye mnum ok. .pmbsrn bby sgt bgus doc ckp n hb cntik x prnh drop, gula pon x sgkut. . Alhamdulillah

wslm.. sy pnh mnum ok jer.. tp sy lbeh suka enfamama sbb xde bau n lg sdp.. anmum ni mcm hnyir skit..

sye mnum enfamama doc x sarankan sbb ada gula tambahan. doc kata minum susu yg biasa je.

kurangkan minum boleh tambah berat badan dan kencing manis. pengalaman diri saya sendiri

Sy minum susu ni tapi amik sekali sehari je utk weekday. Tpi weekend sy amik 2x sehari.

mula2 mmg minum,lepas tu doktor kata tak payah dah minum...tpi doktor tk bgitw sbbnya

sy minum anmum gak sbb berat badan x naik..lps mnum anmum alhamdulillah berat naik ok

Ok jer, dari awal pregnant lagi smpai skrg dah 31 week masih mnum susu Anmum Materna

Sya pernah minum nie.... smua ok sya minum smpai lahir.... syukur baik2 sja...

saya overweight.. so tanya doktor.. doktor sarankan dua kali seminggu dah cukup...