SUSU DUTCH LADY ni bagus ker untuk ibu hamil ??

Saya baru 8week 4 day (2 bulan) ,, boleh ker minum susu ni slalu ?? Sbb saya selalu cari susu ni ,, kekadang tak lalu nk mkn minum susu ni je untuk knyangkn perut ,, kalau lapar minum susu ni sbb tak da selera nak makan ,, sbb kalau mkn pun tak da selera ,, so nak tak nak minum ni je la ... Sapa yg masa pregnant minum susu ni ??!! Ada effect apa² tak ??#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

SUSU DUTCH LADY ni bagus ker untuk ibu hamil ??
2 Balas

Boleh minum. Tapi jangan jadikan susu ni main meal awak. Saranan dietitian 2x sehari untuk minum susu.

boleh