Susu tak sesuai

Anak saya minum dutchbaby sblum ni..cukup umur setahun,,saya tukarla rumusan susulan dutch baby 6-18bulan..anak tak sesuai,,cirit birit..minum susu terus nak membuang..saya bertukar ke susu dugro 123,,anak tak nak minum pulak😥😥...susu fernleaf okay tak ibu2,,sapa pernah ada pengalaman..share sikit😍🤩

1 Balas

ank sy ssu fearlef..sis plih 1-3y😊dan berak pon ok ja..tp tgok pd bdk gak..der serasi..der x serasi..ape2 sis try dlu

3y ago

terima kasih sis..sudi jawab soalan saya