Baby tak nak menyusu

Assalamualaikum.. baby sy 4 bulan, minggu depan masuk 5 bulan, tapi skrang dia kurang minum susu. Nak bagi pun kena paksa. Dia minum susu dupro, sebelum ni takde masalah minum susu semua ok. Ada tak yg baby dia sama mcm ni? Kenapa ya?

2 Balas

cuba cek lidah dy, atau dy suka usik telinga ke pe yg tu mybe dy sakit tlnga or sakit tekak. hidung tersumbat..tp if xde semua tu xde masalah la tu. mungkin nk beralih bulan

2y ago

yeke.. ok tq sis..

sama mcm anak sy masa 4 bulan . susu dah kurang. lebih kpd nak main. bby aktif x?

2y ago

ohh yeke sama ya.. baby aktif je, time dia tgh tidur malam2 bgn nak susu bnyak pulak dia minum.. kalau siang tu kena paksa 😅