Pampers untuk newborn

Assalamualaikum nak mtk pendapat momies yang ada pengalaman saya kurang berkemampuan jd plan nk pakaikan baby pampers jenama giant yang plastik hijau tu tp kawan ada yang bgithu tak elok sbb bahagian luar pampers giant tu plastik tkt celah kangkang baby melecet boleh tak momies suggestkan okey ke tak kalau tak okey saya suruh husb beli pampers yang jenama mahal sikit kalau okey takde prob saya pakai dlu yang jenama tu ada rezeki lebih baru tukar yang lain mtk tlg sgt ii ye momies

14 Balas

Saya beli yg murah juga brand mikubi.. Takde la cepat bocor cuma kalau dah penuh sgt tak tukar2, mmg boleh bocor (kdg2 terlepas pandang kan).. Alhamdullilah la brand tu murah, ok, tak mudah bocor.. Saya beli bundle terus sbb harga mampu milik.. Boleh la try tengok,sy beli kat shopee je sbb review bagus2.