Pemilihan Pampers

Hi mommies. Untuk newborn jenama apa yg okey dan x mudah bocor. Harga murah#pleasehelp #seriusnanya

1 Balas

Untuk newborn, tak banyak lg kencing.Jadi tak bocor jika saiz sesuai. Ikut berat anak juga. Anak saya sesuai guna drypers wee wee dan pet-pet saiz NB. Dah sebulan tukar saiz S. Untuk newborn , kalau bocor ni samada saiz tak sesuai atau cara pakai tak betul.

11mo ago

Saidatul Aini, kami beli NB , setiap kali nak habis, beli 1 pek je. Kami jenis tak beli banyak2. Sebelum lahir pun beli 1 pek kecil NB sbb tak tau anak berat berapa masa tu kan.