Jenama pampers yang bagus

Hi semua. Nak minta pendapat, pampers jenama apa yang elok dan harga berpatutan? Kwn cadangkan mamypoko tapi mahal sungguh. Ada brand lain yang murah sikit tapi tak tembus? #1stimemom #advicepls #firstbaby

25 Balas

sya baby baru lahir amik DRYPERS sbp Ade ruang utk Tali pusat but baby ruam 3hari then I tukar Huggies ok smpai 1bulan then lps 44hari I tukar mamypoko pants sbp tahan 10jam Tak bocor kdg 12jam hehee

sis. kalau mamypoko air fit mmg mahal. 1 pack dlm rm50+ .yg standrd biasa sama dgn pampers lain. kalau sy bli huggies utk pakai siang. mamypoko airfit pakai time mlm or jln jauh..

Sy guna kan drypex je... Yg biasa ok.. Wonderpant lg ok... Harga x sampai 30....kencing bnyk menyerap.. X rejap kat kulit....nk ltk bedak dlm pempers pun x risau x hakis kulit

Ni sbnyer depends dkt baby tu jugak sbb ade yg pakai drypers bocor tp anak sy pakai xpernah bocor.. Drypes n genki dua2 harga murah n xtembus..

Tuk baby pakai drypers soft touch..bagus kering jer tapi bila anak da start merangkak tukar ke Huggies dry pants..pun ok suka pakai

Ai lagi preper klu bru lahir guna petpet. Dah besr skit tukar dryperz now dah jln tukr momy poko

Mamypoko drypers huggies terbaik...harga mampu milik.. dalam anggaran RM30 mcm tu..🥰😘

Drypers...dari ank no1 sampai no3 pakai jename tu...drypers pants

mamypoko murah lah sis , beli kat shope rm25 je jenis pants

Drypers wee wee dry sebungkus 58pcs harga empat puluh lebih