bila bole pergi scan

Assalamualaikum n hai.. tumpang tnya ibu2.. bru2 nie sy buat pregnancy test, pagi tu mmg check double line n line tu terang.. sy last period 18/3.. kiranya sy dah bole start pegi scan or tunggu beberapa minggu lgi ye?

1 Balas

Hi sis. If dah sekali atau dua kali sis buat UPT test confirm keluar double line boleh pergi klinik seawal minggu tu jugak untuk confirmkan dgan doctor. Nanti doc akan suggests bila nak scan :)