Ectopic pregnancy

Assalammualaikum n hai..haritu doc dah sahkan sy keguguran n dah inject ubat kecut rahim..selang beberapa hari sy skt perut yg kuat mcm rengat tu..pegi hspital ambil drh n test upt semua double line n result nye tggi bila scan kosong..doc suspect sy ectopic pregnancy..siapa ada pengalaman ectopic?blh share x..🥺

1 Balas

waalaikummussalam..nk kepastian ektopik atau x,doktor akn masukkn scanner ikut kemaluan kita,dari situ jelas blh nmpk,kena refer hospital segera,doktor mesti akn wat kecemasan kes awk ni sbb melibatkan nyawa awak,

6mo ago

Sy dah selesai operate dn buang tiub ..😔