Hamil Jarak Dekat

Assalamualaikum mummy's Baby sya sekrg 10 bulan.. Last period bulan 7. Before ni pernah tak dtg 3 bulan mcm tu.. Kemudian period mcm biasa.. Baru2 ni sya cek Upt sya positif mengandung lgi.. BTW anak sya menyusu badan. Sampai sekrg anak menyusu badan.. Sya nk tnya ada tak mummies yg berpegalaman mcm sya hamil anak seblom setahun ? Sya belom buka confirm kan lagi ke klinik untuk cek lebih details.. Tapi dah 3x buat upt mmg positif.. Sya jadi takut sbb tak ready lagi.. Nak buat buku pink pun blom lagi takut kene marah dgn nurse ?

14 Balas

Actually, anak saya pun belum cukup setahun , 1st baby cser.. Terpregnant lagi, Mmg doc nurse bebel la, saya pekakkan telinga dan kuatkan hati buat juga buku pink, hadap juga situasi yg agak tegang disitu. Lepas je bebel saya terus cakap takkan nak gugurkan pulak. Alhamdulillah diam juga mereka . Next appointment, jangan nak tambah kekusutan dalam kepala otak lagi, mmg nak kena maki. 😂😂 klau asyik sedih memanjang, semua urusan tergendala.. Nak uruskan anak, suami, rumah, diri sendri.. Aduhhh.. Abaikan la mulut² menyakitkan hati. Ambil nasihat yg berguna ja cukup.

5y ago

Suami pun ada ckp mcm tu.. Org laen blom ada rezeki nk anak. Ni dah tertulis rezeki.. Alhamdulillah sya Terima rezeki sya.. Anak2 rezeki sya ❤️