Hamil Jarak Dekat

Assalamualaikum mummy's Baby sya sekrg 10 bulan.. Last period bulan 7. Before ni pernah tak dtg 3 bulan mcm tu.. Kemudian period mcm biasa.. Baru2 ni sya cek Upt sya positif mengandung lgi.. BTW anak sya menyusu badan. Sampai sekrg anak menyusu badan.. Sya nk tnya ada tak mummies yg berpegalaman mcm sya hamil anak seblom setahun ? Sya belom buka confirm kan lagi ke klinik untuk cek lebih details.. Tapi dah 3x buat upt mmg positif.. Sya jadi takut sbb tak ready lagi.. Nak buat buku pink pun blom lagi takut kene marah dgn nurse ?

14 Balas

Kakak sy brsalin czer ank no 3, bby bru 6bulan dh pregnant lg no 4... Alhamdulilah semua slmt dgn izin Allah

5y ago

No 4 tu akak sy brsalin normal... No 3 tu sja czer sb bby 4kg lbh...

Kenapa nak takut dgn misi marah etc? 🤔 Lgpun bukannya ada apa² sangat pun. Jgn risau la.

5y ago

Takut sbb nt bebel.. Anak rapat Sgt.. Tak amik perancang ke.. Hmm

Hi mommy. Psl kena marah dgn nurse tu abaikan. Takde kaitan baby pn. Asalkan baby sihat ok.

5y ago

Dekt tempt sya.. Ada misi mulut bawang. Tu yg mls nk hadp. Insyallah sis.. Thanks mummy ❤️

reziki awl , terima sj la sis..

5y ago

Alhamdulillah now sya dah ok.. Mula2 je sya down.. ☺️