Assalamualaikum nak tnya..Sya dh dapat dh positif opk pada cd23..n ada egg white

Sya ni jenis suka celup opk sampai period..hahaha..tak tahu kenapa tiba2 cd 29 Sya dapat opk positif balik...ada kah Sya nk ovolusi lagi..tak pernah dapat MCM ni...dh cuba upt tapi negatif

Assalamualaikum nak tnya..Sya dh dapat dh positif opk pada cd23..n ada egg white
3 Balas

saya pun macam ni juga. dah lewat dua minggu senggugut cek opk positif balik cd45. cuba try selang dua hari upt tu. semoga kita ada rezeki aminnn aminnn

ada egg whites tu, bertindaklah sewajarnya

2y ago

Sya ada egg white pada cd23..pada cd29 xda egg white

ada eggwhite bole bd