Soalan

Assalamualaikum mummy2 semua💕 saya nak tnya ni, betul ke kalau banyak tido time pregnant anak boleh jd lembab ??

18 Balas

walaikumsalam sis...jangam dengar sis tu mengarut...ibu mengandung lah kena banyak berehat ..nak tidur tu tidur je...peduli org nak kata apa...Allah sahaja boleh tentu kan hamba dia macam mana....yg penting sis yakin dengan diri sendiri ok....

takde kena ngena ngan lembap, pregnant memang slalu penat dan patut tidur..hha..kita dlu kerap tidur, now anak 1yr 4mnth aktif teruk je..pandai kenal huruf lagi😁

Siapa yg kata tuuu ? Kalau asyik cakap benda yg sama, boleh jadi doa tuu. Takde ape laa sis. Time preggy biasa la banyak tido. Penat kan 😁

4y ago

😁😁😁

Bby xjd lembab...tp arus perjalanan kje rumah yg jd lembab sbb mak bby tido😅😅 Mcm sy😂😂😂kje byk xjln sbb tdo sbb pnt

waalaikumusalam tak pernah la pula saya dengar, takde la sis, kalau awak penat tak bermaya tidur jela, dapatkan rehat yang cukup.

Lembap @ tidak tu atas didikan ibu bapa sis... kalau ibu bapa lembab nk mendidik anak maka anak lembab laaaa...😂😂😂

Xdela ai...sy dlu pn byk tdo..nk2 kne bedrest sbb pp type 3.. ank ok je..hyper lg aktif even lahir prem sblm ni😅😅✌

4y ago

😁

mak sy selalu ckp mcm tu . bila sy baring je dia bising . kata nanti anak lembab .

4y ago

Alaa penatnya tak dapat baring 😅

Waalaikum salam punca anak lembab ni sebab kurang perhatian je...

saya dlu kuat tdur, alhamdullilah anak ok je pintar x lembab