Hi Assalamualaikum mummy2 semua. Saye nak tanye. Kalau macam nie betul ke pregnant Saye tak tahu.

18 Balas

tahniah sis. pregnant tu. tp utk lebih confirm boleh pegi cek klinik seminggu 2 lg. mesti nampak kantung daa

alhamdulillah tahniah sis, semoga diberikan kesihatan yang baik untuk sis dan kandungan 🤲🏻✨

Aa..pregnant..ulang smpai naik terang ok...sy mula2 camni..makin hari makin terang

alhamdulillah sis.. prgnt tu... 🤲🤲🤲jge dri baik2.. di awl kndugn...

Ya pregnant sis Alhamdulillah. Jaga baik2 ya awal lg tu. Tahniah

tahniah sis. mcm preggy da tu. check upt lewat brpa hari period?

Alhamdulillah, tahniah sis. Jaga diri & jaga makan....

tahniah sis, pregnant tu 👏🏻👏🏻👏🏻

Positif ni sis. Tahniah ye 🥳🥳🥳

betul sis . sudah terang sngt tu