perkembangan baby

Assalamualaikum morning onty onty baby QOYYUM 4bulan dh pandai gelak main tiarap sndiri then klu pegang mainan terus terlepas nangis kuat sgt kdg smpai sdh nak pujuk baby onty2 MCM mna???

perkembangan baby
5 Balas

baby 4 bulan dh pndai experiment sis. dia akan try & error jnis nangis dia yg mcm mne ibu abah dia akan respond cepat. mgkin sis boleh try ckp2 dgn dia dulu smbil usap2 tubuh dia. tp jgn dukung lg. 5min xhnti nangis, sis boleh dukung