ank 3bulan10hari

nak tanya lah ank sy malas nk pgg mainan..die main jari die je...risau sgt dgn perkembangan nya...sy baca patut baby da pandai pgg mainan..

2 Balas

mgkin belum smpai mse or dia xde idea lg nk main2 ngan jari dia. sis rajin2kn main dgn tgan dia. tunjuk brang2, try bg dia amik sndri. lama2, dia akan belajar utk pgg mainan

sis bersabar ya..rajin2 bgi ank pegang mainan.. mgkin lama2 nti dia dpt juga pegang mainan ..