Zincofer ?

Assalamualaikum mommys.. lepas balik dari KK, kandungan dah 10 minggu.. misi bagi ubat zincofer.. sy makan ubat zincofer ni jadi muntah selalu.. try makan waktu malam, terus tidur ingatkan okey dah, pastu sedar tengah2 malam muntah jugak keluar ubat, bau darah.. dah minum dgn air jus pun tetap muntah.. next appointmen bulan depan 5/8 ? ape yg perlu sy lakukan.. 1st time preggy ?

25 Balas

Org lain nak makan panadol yg doc bagi time prgnt pun takut.inikan pulak kita yg xtau apa2 pasal ubat nk tukar ubat sndiri sbb dgr cakap2 org. Hati2 sis sblum buat keputusan nk tukar sndiri ubat.better minta pendapat doctor dulu.pesan berpesan, ingat mengingatkan je sbb kita sama2 prgnt kan.