1st trimester 10 minggu.

Lepas telan zincofer 15 min macam tu mesti rasa loya dan muntah. Normal ke? Bila dah muntah, adakah badan saya tidak akan dapat fungsi ubat dan perlu ke saya telan ubat sekali lagi? Zincofer makan sebelum tidur pun tetap rasa loya jugak. #pengalamanpertama

2 Balas

sis da Cuba telan dengan sunquick ke?Kalau belum bolee cuba tapi kalau da Cuba still xbolee telan jugaa maksudny mungkin xrasi dengan sis bolee mintak tukar ubat dekat doc.Moga dipermudahkan

normal. nnt next appointment, blh minta Dr tukarkan ubat.