Period selepas keguguran ?

Assalamualaikum mommy2 . Saya nak tanya , bagi mommy yg bpengalaman. 1. Berapa lama untuk dtg period semula selepas keguguran ? 2. Ada yg pregnant terus tanpa period selepas keguguran ? 3. Ada apa2 komplikasi tak jika pregnant terus tanpa period ? Mcm xjarak kan waktu keguguran then pregnant semula . Risiko bleeding ke , rahim lemah atau apa2 ? Please help me . First time pregnant and first time misscariage . Thankyou soo much.

13 Balas

Sy penah 2 x gugur..yg pertama tu jarak hampir sthn br mengandung lg.tp gugur yg ke-2,period skali terus mengandung blk..alhamdulillah slmt sampai bersalin..