DARAH FIRST PERIOD SELEPAS GUGUR

Nak tanya ada yg berpengalaman lepas keguguran tak? Darah first period selepas nifas tu memang banyak ke? N berapa lama nk berenti ya?

1 Balas

saya selalu 3 hari . sikit je . lepas keguguran, period saya jadi 5hari . banyak dari selalu . lepas tu dah tak period sebab pregnant semula 🤗 so tak tau next period tu still 5 hari atau tak

1y ago

tak sure sebab saya habis , habis terus darah nifas tu dalam masa seminggu sebab lepas gugur tu, hari² saya bertungku untuk keringkan darah secepat mungkin . lepas sebulan, period. then pregnant semula . bab darah ni better tanya yang lebih arif dalam hal ni 🤗