Kira waktu subur lepas keguguran

Assalamualaikum mummies, sy keguguran pada 17/1/22,sekarang ni mcm mana nk kira waktu subur ya? Dan berapa lama pulak masa utk dtg period balik.. Terima kasih#pleasehelp

2 Balas

Saya keguguran kira dr hari pertama darah jatuh.. Next circle.. Kiraan sama.. Cuma sy berpantang lps keguguran dalam 2-3 minggu..

follow sis. sebab saya pun pening ni. orang kata akan lari. saya gugur lambat 2 hari jer dari tarikh selalu period