period selepas keguguran

hi, nk tnya, ade tak yg pernah keguguran dekat sini, berapa lama masa utk dtg period balik ya? ikut kan sy period dua hari lepas, tp smpai sekarang belum dtg lgi.

1 Balas

sya prnh, lps gugur period dtg mcm biasa, ikut cycle, tp kdg ada shri dua lwt kmdn trus dtg byk, bla dtg tu pla trus smpai 14ari,

5y ago

mcm tu ke sis, okayy2 trima kasih ya, sy pelik jugak, tk dtg2 lg, sbb baru2 ni ade buat upt, mula2 result negatif, bile esok tu tdetik nk tgok balik, double line tp kabur