kandungan 8bulan di cerai oleh suami

Assalamualaikum mommy2 ada ke mommy2 kt sini mengalami masalah seperti Sya setelah 1tahun menikah skrg sedang hamil 8bulan tapi di cerai oleh suami di sbb kan cemburu jika kalian di tempat Sya ape perasaan kalian saya tak mampu hadapi semua ni begitu sakit hati dan perasaan ini Hanya Allah saja yang tahu ????jika ada yg seperti saya dlm group ni semoga kalian tabah menghadapi semua ni jangan seperti saya lelah lemah tak berdaya lagi?

18 Balas

Semoga tabah.susah la kalau jenis dpt psgn kuat cmburu ni.cemburu ok tp ada hadnya.maybe ex sis blum cukup matang lg.jaga kesihatan sis n baby.kesian dia.usahla diratap bnda yg dah brlaku.

Allah..smoga awk kuat sis mghadapi dugaan nya....n smoga awk n baby trus sihat,kuatkn smngat ea

Bersabar ye sis..yakin lah itu yang terbaik..jodoh xpanjang tp sis ada baby..

Semoga tabah ya sis. Sebab sis Lagi mengandung. Kasihan baby

sabar sis jagn sedih ya . nanti baby pun akan sedih .

WA.alaikumsalam..sis kne kuatkn semngat..demi bby...

Be strong sis 😌

Semoga tabah sis