Perasaan cemburu

Hai ibu² berpengalaman,,nak tanye klau perasaan cemburu mmg kuat ke bile mengandung ni? Normal ke?hari2 nak pandang suami jee😅 sya blm scan jantina lagi,,biase mcmni anak laki ke pompuan😅#firstbaby #firstmom #ingintahu

5 Balas

masa sy pregnant anak sulung dulu pun macam ni. nak husband ada depan mata je🤣 bila dah keluar anaknya, mmg anak dengan papanya macam tak boleh nak berenggang. manja melampau dengan papa dia..

xde kena mengena dgn jantina yer. tu semua alahan mengandung je. perangai/alahan ibu xboleh tentu kan tu anak laki ke perempuan.

itu biasa hormon2… nk thu jantina kna scan jgk sis bru confirm.

itu hormon mengandung ya. takde kena mengena dengan jantina bayi

Nak tahu jantina boleh tahu melalui scan je sis 🤭