Balik Kampung 😍

Assalamualaikum mommy semua. Saya nak tanya, kalau kita baru 6-7 weeks boleh ke naik kereta untuk balik kampung? Sebab saya ada baca, tak elok berjalan jauh masa trimester pertama. Jadi risau la pulak hmm. Perjalanan KL - Kelantan - Kedah.

9 Balas

klu sya mmg elakkan bjalan jauh klu baru2 takut org ckp jgn renyah2 sgt.takut turun darah sebab baru nak lekat.3 bulan baru sya berani bjalan jauh.😁..klu sis berani ok je tawakal baca doa byk2 semoga perjalanan pergi dan balik selamat semuanya