Jatuh katil

Assalamualaikum mommies Pernah ade pengalaman tak anak jatuh katil? Anak saya 5m terjatuh katil 2 hari lepas, dia menangis sekejap sy tenangkan n susukan dia, dia terus tidur. Bangun mcm biasa, aktif..gelak macam biasa bila kena agah..cuma ade benjol sikit..saya pantau 24jam takde tanda-tanda muntah ke keluar darah dari telinga n hidung ke..semua ok..tapi saya perasan dia kurang bercakap sejak jatuh..selalu bangun pagi suara dia yang bising mengomel bahasa baby..sekarang bangun pagi, menangis je..takde mengomel sorang sorang😭 saya bercadang nak ke klinik..tapi wang tak mengizinkan

12 Balas

Tak faham dgn sesetengah org, klu nk ke klinik atau hospital, duit je jd penghalang, padahal terus je ke klinik kesihatan kerajaan,bkn nya kena bayaran..klu jumpa pakar pon baru rm5... Klinik kk rm1... Tu pon masalah besar jgk ke dr tngk ank sakit

5mo ago

btl. mgkin dia xmampu sis. 5rgt pn xde. husnuzon