meroyan

Assalamualaikum mommies Sya bru di app ni, Sy nk crita skit tntang mslah saya, Saya selamat bersalin czer anak kedua sy tnggl 14.06,2019 Anak prtma sy pon czer, Slpas blik dri hospital sy mcm stress sbb rmai orng perli sy sbb sy brslin czer diorng ckp sy xboleh dpt anak bnyk,lgi² diorng mcm cucuk² suami sy,diorng ckp sy xboleh bgi anak laki² dan slalu ckp bila tua nnti anak prempuan xboleh jga mak ayah dia,sy sedih tiap mlm sy skitkan bdn sy sndri,bila xboleh control sy gigit lengan sy sendiri,smpai suami pluk sy kuat² bru sy boleh tenang,sy rsa sy bodoh sy mcm xboleh bgi ap yg sy nak,suami sy memang x tekankan dia slalu tenangkan sy tpi bila sy sndri kt rmah bila smua dh tido,rsa tu dtang blik? ad tak mommey yg mcm sy,? Ada tak dzikir yg boleh buat sy tenang? Tq mommies Wassalamualaikum wr.wb

13 Balas

Bawa mengucap dan selalu ingat allah.. Yg penting kita kena abaikan suara2 halus bisikan syaitan tu.. Bykkan baca 3 qul dan ayat kursi. Insyaallah hidup akk akn tenang.. Saya skrg tgh mengandung plk blh termimpikan yg laki saya curang.. Pdhal dia dok lena kt sebelah tp biasala syaitan.. Tp puas hati jgk mimpi tu sbb saya p serang betina jalang dlm mimpi saya tu pstu saya bakar rmh dan kampung2 dia skli... 😂😂😂😂 lps tu ada scene saya bjln dgn megah dgn api membara kt belakang saya. Terjaga sbb rasa kagum 😅😂

2y ago

macam saya masa megandung anak sulong suami curang saya atasi dgn setiap kali amarah datang pandang perut dan sya akan cakap ad suami atau tk lpas nie sya yakin saya boleh jaga anak sendiri bila anak dh keluar suami sya dh ok pompuan tu masih cari walaupon dia tau suami saya ad isteri .. suami saya ad cakap dgn dia tapi dia masih bertegas smpai saya yg bercakkp dgn dia dan bgitau hati perempuan dia pon perempuan takan tk boleh jaga hati perempuan semoga awak tabah menghadapi segala saya masa suami curang seminggu lagi nk beranak