Maaf sy hnya sekadr meluah

Sy dh lma pndam skng bru lps pntang , brntng kt rmh mntua , sbb fmly sy kt sabah sy dhlah kt slngor sini sorg2 , mula2 nk pntng sndri tp mntua xnk bgi , bila pntng kt rmh dia plk mmm , xde blik ddk kt ruang tamu 24jam kna pakai tudung nk susuhkn bby pun susah , mak mntua xbgi pggng bby sngt asan dia nnt trbiasa 😔msa bby dlm hri sy hnya dpt susukn je tido mlm pun bby ktil asing mntua xbgi ggng hnya boleh ambil klau nk susukn , mmm nmpk mcm baik kn nk jga bby tp tak sbtulnya 😔 Ayah mntua sy kuat isap rokok siang mlm hdupkn kisap pusing2 ats kpla dia jdi asap rokok mcm jerebu tu kna smua kt bby 😭 , sy nk tgur tp xmmpu sbb hnya menantu suami plk tkut nk tgur sbb ayah dia jnis baran 😭 sy tak suka gila dngn mntua lelaki sy , suka pggil2 bby sy yg bukn2 sikit2 ckp *meh atok tepuk jebat dia* Mksdny * meh atok tepuk miss v dia* 😔 bby sy pmpuan sy tkut klau atok dia dkat dngn dia Tolong doakn sy kuat , skng nk pinda blik rmh sndri pun susah xde kereta 😔

1 Balas

menyampah plak dgn peel atok😵‍💫.. insyaAllah sis kuat..jg bb elok2 tau

9mo ago

Tula psal jdi tkut sngt 😢 sy pun ade bapak tpi xprna ckp mcm tu