Hilang selera

Assalamualaikum.. mommies. Sy baru masuk 8week.. hilang selera pd nasi. Lebih pd nak mkn roti² dan mee . Sy risau baby sy xdpt khasiat. And one more thing, asik lapar walaupun dah makan 😂. Normal ke mcm tu?

2 Balas

roti + mee tu sama jek dgn nasi sis.. xde masalah pun, klu sis risau, sy bgi contoh ye, org putih or arabian sana depa xmkn nasi pun? depa just mkn roti n pasta jek... ok jek branak sume.. hehe.. so jgn bimbg, khsiat dia sama jek, cume sis kena lebihkan sayuran dan buah2an la ,mcm salad ke, bru bby akan dpt khasiat lebih dan sis cepat kyg.. cepat lapar tu biasalah bila dh tau prgnant kan..ngda2 sgt taww perut tu.. 🤣