zincofer

Assalamualaikum mommies.. saya 1st time pregnant sekarang 13 minggu.. sepanjang mengandung tiada alahan langsung. Semalam saya diberikan zincofer masa chech up di klinik. Lepas 2 jam makan zincofer saya pening2 dan muntah. Adakah itu normal..

1 Balas

Waalaikummussalam. Kalau tak blh zincofer, minta doc tukar. Sy pun xblh mkn zincofer, pening kepala jalan lelong2. 😂

5y ago

Sy dulu pernah minta tukar tp nurse x bg..bg tau dgn doktor pun doktor sarankn ubat yg sama..jd sy byk skip telan zincofer tu..mase bersalin baby sy kecik 2.0kg je..hamil yg ke2 ni takut jgk dorg bg ubat yg sama lg.. Xlalu den nk telan..pening2 kepala 😅