Pregnant boleh makan ubat ?

Assalamualaikum mommies. Nk tanya, bagi yang pregnant hormon pimples yang agak teruk dekat muka. Saya jumpa doc then doc bagi ubat antibiotik “ cefuroxime axetil “. Kandungan saya harini 8week, agak2 boleh ke proceed mkn ubat ya ?

1 Balas

sy rs better sis col klnik tu balik..Cer sis try ctc klnik yg sis terima rawatan tu semula..by col..or whatsapp ...tnye doc jika preggy blh mkn atau x..or ada another option or ubt sesuai tu preggy mommy